Disse overvejelser skal du gøre dig, når du vælger konferencelokale eller kursuslokale

Det kan have stor betydning for din virksomheds image og udstråling udadtil, hvor dine konferencelokaler, kursuslokaler og konferencerum ligger. Med en god lokation eller en fantastisk bygning kan du skabe og styrke din virksomhedsprofil. Læs med her, hvad en god lokation for din virksomhed kan bidrage med.

Konferencelokaler i storbyen 

Det kan ofte være en god løsning at vælge konferencelokaler, som ligger i større byer som Aarhus, Odense, Aalborg og København. Det skyldes, at det er let for alle involverede at komme dertil, og så er konferencelokalerne ofte placeret tæt på knudepunkter eller andre steder, som er lette at finde. Skal din virksomhed eksempelvis bruge konferencelokaler til en konference, hvor der er indbudt deltagere fra udlandet, vil det oftest være mest belejligt for deltagerne, at konferencen afholdes i den by, hvor deres rejse ender, og hvor der også er mulighed for at finde gode overnatningsmuligheder.

Vælg konferencelokaler og konferencerum, som afspejler din virksomheds vision 

Hvis din virksomhed inviterer samarbejdspartnere, kunder og potentielle kunder til en konference, er det vigtigt, at konferencelokalet afspejler virksomhedens gode værdier og ikke mindst kvalitet. Vil du gerne vise, at din virksomhed har kvalitet i højsædet og kun anvender den nyeste teknologi, vil det ikke nytte at bruge et udtjent konferencelokale, hvis eneste mulighed for billedfremvisning er en gammel overheadprojektor. 

Et konferencelokale skal selvfølgelig matche de behov, som din virksomhed har, og så skal konferencelokalets faciliteter og udstyr understøtte din virksomhed i at fremstå på bedst mulig måde. 

Tiltræk kunder med flotte kursuslokaler 

Ligesom konferencelokaler skal kursuslokaler også helst have en beliggenhed, som kunder let kan komme til enten i bil eller med offentlig transport. Når du skal finde kursuslokaler, skal du gøre dig overvejelser om, hvad rummet skal bruges til, og ikke mindst hvor mange der skal være plads til. 

Skal kursuslokalet bruges til fysisk udfoldelse, kan det være vigtigt, at der er mulighed for en så simpel ting som god udluftning. Skal dine kursuslokaler bruges til eksempelvis kurser i fordybelse, vil en placering ved en trafikeret vej være et dårligt valg. Skal dit kursuslokale bruges til eksempelvis undervisning, er det vigtigt, at der er god mulighed for at kunne tilslutte teknisk udstyr.